The Expendables 3 (2014) HD


Barni dhe skuadra e tij, të njohur si “Shpenzuesit”, përfshihen në një konflikt me trafikantin e

Divergent (2014) HD


Në një botë të ndarë në grupe të veçuara bazuar në virtyte, Tris mëson se është “E ndryshme” dhe nuk

Ping Pong Summer (2014) HD


Pushimet familjare gjatë verës së vitit 1985 ndryshojnë gjithçka për një djalë adoleshent të fiksuar

Need for Speed (2014) HD


Një garues makinash i liruar nga burgu me kusht dhe me dëshirën për hakmarrje kërkon të marrë

Heatstroke (2013) HD


Në një udhëtim në shkretëtirë afrikane, një shkencëtar hulumtues pa qëllim ndërhyn në punët e disa

Sabotage (2014) HD


Disa anëtarë të DEA-s pasi kishin përvetësuar disa para nga një kartel droge vriten barbarisht njëri

The Secret Life of Walter Mitty (2013)


Një njeri që ëndërron me sy hapur, arratiset nga jeta e tij anonime duke u zhytur në një botë

Dark House (2014) HD


Kur Niki Di Santo mëson se babai i tij jo vetëm që është gjallë, por edhe mund të zbulojë origjinën e dhuntisë së errët